Henda Byggservice söker servicesnickare

Vi söker dig som är byggnadssnickare med yrkesbevis, som vill ha ett jobb med varierande arbetsuppgifter och som vill bygga en framtid med oss. Vi ser gärna att du är ansvarsfull, driven, serviceinriktad och att du både kan arbeta i grupp och enskilt.

 

Om tjänsten

Du kommer främst att planeras in på projekt i ditt närområde men du förväntas kunna arbeta runtom i hela Skåne. Vi erbjuder en trygg anställning och mycket eget ansvar. Om du värdesätter en familjär stämning med högt i tak och glada arbetskamrater så är du välkommen till Henda.

Tjänsten är tillsvidare.

B-körkort och yrkesbevis är ett krav.

 

Om Henda Byggservice AB

Henda Byggservice AB utför varierande byggprojekt och har spetskompetens inom försäkringsskador. Vi erbjuder ROT-arbeten, underhållsarbeten och montering till fastighetsförvaltare, bostadsrättsföreningar och företag.

Vi värdesätter våra medarbetare lite extra. Det är våra duktiga hantverkare och arbetsledare som är Henda och därför vill vi att du tar plats. I Henda blir du delaktig i ett spännande arbete och hjälper oss att växa för att bli ännu större.

Energi, entusiasm och engagemang är våra ledord.

 

Välkommen med din ansökan!

Ta chansen och jobba på ett företag som värdesätter dig. Vi intervjuar sökande löpande och tjänsterna kommer att tillsättas fortast möjligt.

Skicka in din ansökan till Jörgen Starnberg på e-post jobba@henda.se.