Vackert kontor

Tillsammans gör vi verklighet av ditt projekt

Det här är Henda

Vi vill skapa en långsiktig relation med dig som kund. Dit når vi genom stor samarbetsvilja och ett lösningsorienterat synsätt – för de bästa byggarna lyssnar.

Henda bildades 1995 som ett tvåmansföretag med inriktning bostadsrättsföreningar. I dag är vi ett familjeföretag med nära 70 anställda som tar oss an allt från enstaka renoveringar och nybyggnationer till stora totalentreprenader.

DANIEL NILSSON, VD:

”Vi startade Henda för att vi brinner för hantverket. Det är inte bara ett jobb för oss, utan något vi verkligen gillar att göra. Ta till exempel vårt eget finsnickeri. Där kan vi ta fram detaljer och finesser som sätter en extra touch på slutresultatet. Samma glädje och glöd som vi hade när vi drog igång har vi fortfarande med oss i dag. Jag tror det är det som gör oss annorlunda.”

Lika viktigt som slutresultatet är resan dit. För oss är det självklart att stå bakom FN:s globala mål för hållbar utveckling. Vi är även medlem i Byggföretagens koncept Schyssta byggare som arbetar för en sund byggbransch, ett modernt medarbetaravtal och en säker arbetsplats.

PHILIP BERG, KALKYLATOR:

”Det handlar inte bara om att få ihop kalkylerna. Vi lägger ner mycket tid på att lyssna och prata med kunden för att kunna skapa förutsättningarna för ett lyckat projekt. Dessutom ska varje uppdrag fungera för vår personal, våra underleverantörer och alla andra som på något sätt berörs av bygget.”

Det är våra duktiga hantverkare och arbetsledare som är Henda. Alla hos oss är certifierade byggare och har gedigen erfarenhet från byggbranschen. Vi håller oss väl insatta i den senaste tekniken och är alltid pigga på de nyaste materialen.

NIKLAS SÖRENSEN, ARBETSLEDARE:

”Vi som jobbar här gillar verkligen vårt jobb. Vi är duktiga på det vi gör och ställer upp för varandra för att det vi bygger ska bli bra. Bara en sån sak som att kunna ringa upp vd:n för att bolla något, det kan man inte på många arbetsplatser.”

Jobba med oss

Förmågan att kunna samarbeta med och lyssna på alla vi har att göra med ser vi som vår största styrka. Du och alla andra som tar del av det färdiga resultatet ska göra det med ett stort leende på läpparna.

HENRIK MOBERG, VD OCH PROJEKTLEDARE:

”Sedan vi startade för snart trettio år sedan har vi jobbat utifrån samma övertygelse, nämligen att de bästa byggarna lyssnar. Om du som kund är nöjd både med vårt arbete och vårt bemötande har vi lyckats.”

Henda i korthet

Henda bildades 1995 i Arlöv i Skåne – och det är vår bas ännu i dag.

Henda är uppdelat i två bolag: Henda Byggservice och Henda Entreprenad.

Vi är i dag nära 70 anställda i bolaget.

Vi arbetar med allt från större entreprenader till byggservice, försäkringsärenden och finsnickeri.

Henda är medlem i Sveriges Byggindustrier, som har som mål att arbeta för en sund byggbransch, ett modernt medarbetaravtal och en säker arbetsplats.

Vår organisation

Entreprenad

Vi utför stora entreprenader åt kunder i hela Skåne. Då håller vi i alla trådarna så att du bara behöver ha en enda kontakt under hela projektet.

Byggservice

Vi erbjuder service inom allt från montering och renovering till försäkringsärenden. Bland våra byggservicekunder finns bostadsrättsföreningar, butiksägare och olika företag.

Finsnickeri

I vårt eget snickeri producerar vi de snickeridetaljer som fattas eller måste bytas ut för att slutresultatet ska bli fulländat.

Så här jobbar vi

När du anlitar oss jobbar vi efter en noggrann plan från start till slutförande.

Det här säger våra kunder

Henda förstod att det var en tuff tid för oss efter husbranden. De var trevliga, hjälpsamma och snabba att agera. Vi kunde lita på dem, helt enkelt.

Våra lösningar för försäkringskunder

Henda fixar allt från bygglov och byggnadsställningar till material och laguppställning. Man känner sig som deras viktigaste kund.

Våra lösningar för privatpersoner

 

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss så hjälper vi dig rätt. Du är alltid välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert.