Henda Entreprenad AB söker ny KIP/kalkylator

I rollen som KIP/kalkylator hos Henda blir du inkopplad i början av projektet och ansvarar för kalkylarbetet med arbetsbeskrivning, planering, inköp och kontraktsadministration. Du kommer att ha en central roll i teamet och arbeta i nära relation med ledningen. Du rapporterar till Arbetschef och fungerar även som stöd till platschefer och projektledare i tekniska och ekonomiska frågor.

Arbetsuppgifterna innefattar

Strukturera och upprätta anbudskalkyler
Planera och förbereda inför produktionsstart tillsammans med platschef och arbetschef
Medverka vid kalkylstartmöten och upprättande av inköpsplan
Medverka vid startmöten med underentreprenörer och leverantörer
Upprätta slutkostnadsprognoser tillsammans med platschef samt stötta övriga produktionstjänstemän vid avstämning på kontonivå
Utföra ekonomiska utredningar samt ta fram beslutsunderlag för metodval med våra platschefer och arbetschefer
Deltaga vid byggmöten, kontakt med beställarombud och aktivt delta i ekonomiuppföljning av olika projekt
Vara med och utveckla varumärket och driva företaget mot framtida framgångar

Vi söker dig

Du som söker har gedigen erfarenhet entreprenadbranschen och har gärna arbetat dig uppåt till en tjänst där du har visst ansvar inom offentlig upphandling. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i ROT-projekt, och har du där till en relevant examen inom byggsektorn ses det som meriterande. Du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift samt innehar B-körkort.

Du är analytisk och har ett gott affärssinne med förmåga att ta egna initiativ och driva dessa framåt. Som person är du kommunikativ och engagerad i dina åtaganden och värderar samarbetsvilja och ödmjukhet högt. Du är en flexibel och lösningsorienterad person som uppskattar utmaningar och behöver inte alltid ha tydliga ramar och riktlinjer för att kunna genomföra ditt arbete.

Om Henda

Henda Entreprenad AB är ett av flera Hendabolag med fokus på ROT-entreprenader. Verksamheten startade i Arlöv 1995 och har vuxit ända sedan dess.

Idag har Henda cirka 65 st anställda. Efter en tid av framgångsrik expansion så satsar nu Henda på att etablera verksamheten ytterligare genom strävan att vara bäst på det vi gör med stabilitet och pålitlighet i fokus. Henda har en bred kundbas och arbetar mot företag så väl som privatpersoner, bostadsrättsföreningar, försäkringsbolag och fastighetsförvaltare. Vi erbjuder tjänster inom entreprenad, byggservice, och finsnickeri.
För att Hendas kunder alltid ska bli nöjda lägger vi samma engagemang på varje enskilt projekt och varje liten detalj.

Värdeord hos Henda är: Energi, Entusiasm och Engagemang; vilka är grundläggande i alla våra åtagande. Vi är ett företag med högt till tak och stort värde ligger på att vårda goda relationer i gruppen så att vi tillsammans driver företaget med hjälpsamhet och entreprenörsanda.

Hos Henda erbjuds du ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Du blir en del av familjen där kollegorna värnar om varandra och hjälper varandra att utvecklas.

Gör din ansökan här!  Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

  Ansökan

  Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Michael Möller på 040-655 63 42 eller michael.moller@henda.se.

  Tycker du att tjänsten verkar intressant så välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

  Skicka din ansökan till jobba@henda.se.

  Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

  Kontakt
  Michael Möller