Henda Entreprenad AB söker en projektledare.

Henda Entreprenad AB söker ny projektledare

I rollen som projektledare hos Henda blir du inkopplad i början av projektet och ansvarar för projektering med arbetsbeskrivning, planering, inköp och kontraktsadministration. Du kommer att ha en central roll i teamet och arbeta i nära relation med både snickare och ledning. Du rapporterar till Arbetschef och fungerar även som stöd till dina kollegor, arbetsledare, platschefer och andra projektledare, i tekniska och ekonomiska frågor.

Arbetsuppgifterna innefattar

Henda Entreprenad AB utgör oftast part som huvudentreprenör och driver byggprojekten som totalentreprenader.

Du ansvarar som projektledare för totalentreprenadens alla delar och ska bl a

 • säkerställa att projektet uppnår samtliga krav avseende kvalitet, ekonomi och logistik.
 • medverka vid byggmöten, kontakt med beställarombud och aktivt delta i ekonomiuppföljning av olika projekt
 • planera och förbereda inför produktionsstart tillsammans med platschef och arbetschef
 • delta i anbudsarbete
 • säkra att arbetsmiljö- och kvalitetssystem följs
 • hålla dig à jour med utvecklingen inom branschen
 • bearbeta lokala beställare/kunder
 • vara med och utveckla varumärket och driva företaget mot framtida framgångar

Vi söker dig som

 • har erfarenhet som projektledare i stora projekt som är över 10 milj.
 • kan jobba självständigt likväl som i grupp och har en god analysförmåga.
 • är flexibel och utmanas av förändringar samt ser lösningar och möjligheter
 • har relevant högskoleutbildning, eller motsvarande, samt erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter i entreprenadbranschen

Du som söker har gedigen erfarenhet entreprenadbranschen och har gärna arbetat dig uppåt till en tjänst där du har visst ansvar inom offentlig upphandling. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i ROT-projekt, och har du där till en relevant examen inom byggsektorn ses det som meriterande. Du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift samt innehar B-körkort.

Du är analytisk och har ett gott affärssinne med förmåga att ta egna initiativ och driva dessa framåt. Som person är du kommunikativ och engagerad i dina åtaganden och värderar samarbetsvilja och ödmjukhet högt. Du är en flexibel och lösningsorienterad person som uppskattar utmaningar och behöver inte alltid ha tydliga ramar och riktlinjer för att kunna genomföra ditt arbete.

Det är meriterande om du har:

 • Projektledarutbildning inom bygg
 • Ledarskapsutbildning

Vi ser gärna att du har genomgått utbildning för:

 • Entreprenadjuridik
 • Bas P/U

Om Henda

Henda Entreprenad AB är ett av flera Hendabolag med fokus på ROT-entreprenader. Verksamheten startade i Arlöv 1995 och har vuxit ända sedan dess.

Idag har Henda cirka 65 st anställda. Efter en tid av framgångsrik expansion så satsar nu Henda på att etablera verksamheten ytterligare genom strävan att vara bäst på det vi gör med stabilitet och pålitlighet i fokus. Henda har en bred kundbas och arbetar mot företag så väl som privatpersoner, bostadsrättsföreningar, försäkringsbolag och fastighetsförvaltare. Vi erbjuder tjänster inom entreprenad, byggservice, och finsnickeri.
För att Hendas kunder alltid ska bli nöjda lägger vi samma engagemang på varje enskilt projekt och varje liten detalj.

Värdeord hos Henda är: Energi, Entusiasm och Engagemang; vilka är grundläggande i alla våra åtagande. Vi är ett företag med högt till tak och stort värde ligger på att vårda goda relationer i gruppen så att vi tillsammans driver företaget med hjälpsamhet och entreprenörsanda.

Hos Henda erbjuds du ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Du blir en del av familjen där kollegorna värnar om varandra och hjälper varandra att utvecklas.

Gör din ansökan här!  Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

  Ansökan

  Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Michael Möller på 040-655 63 42 eller michael.moller@henda.se.

  Tycker du att tjänsten verkar intressant så välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

  Skicka din ansökan till jobba@henda.se.

  Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

  Kontakt
  Michael Möller