Lediga tjänster

Henda Entreprenad söker ny KIP/kalkylator

I rollen som KIP/kalkylator hos Henda blir du inkopplad i början av projektet och ansvarar för kalkylarbetet med arbetsbeskrivning, planering, inköp och kontraktsadministration. Du kommer att ha en central roll i teamet och arbeta i nära relation med ledningen. Du rapporterar till Arbetschef och fungerar även som stöd till platschefer och projektledare i tekniska och ekonomiska frågor.

Henda Entreprenad söker projektledare

I rollen som projektledare hos Henda blir du inkopplad i början av projektet och ansvarar för projektering med arbetsbeskrivning, planering, inköp och kontraktsadministration. Du kommer att ha en central roll i teamet och arbeta i nära relation med både snickare och ledning. Du rapporterar till Arbetschef och fungerar även som stöd till dina kollegor, KIP, arbetsledare, och andra projektledare, i tekniska och ekonomiska frågor.

Henda Entreprenad söker snickare

Henda Entreprenad AB söker tre skickliga snickare. Vi söker dig som är byggnadssnickare med yrkesbevis och har erfarenhet av byggentreprenader. Vi ser gärna att du är ansvarsfull, driven, serviceinriktad och att du både kan arbeta i grupp och enskilt.