Byggservice

Vi löser alla uppdrag med samma energi och vi har erfarenhet av det.

Vi erbjuder service inom allt från montering och renovering till försäkringsärenden. Våra projektledare räknar gärna på alla typer av förfrågningar inom bygg.

Flera av våra uppdrag omfattar mindre renoveringar, som ändring av väggplacering, ytbeklädnad och dragning av elektricitet. Vi utför också montering av bland annat inredningar i affärslokaler och hos industrier.

Andra återkommande arbeten är rengöring och reparation av fasad och tak, murningsarbeten samt justering och komplettering av fönster och andra snickerier. Vi gör varsamma renoveringar av äldre lägenheter. I dessa sammanhang har vi en stor fördel av att ha egna verkstäder för finsnickeri och smide, där våra skickliga hantverkare ger detaljerna sitt fulla engagemang.

Vi kan leverera med kort varsel och i akuta situationer. Som exempel kan vi nämna återställning efter försäkringsskador som uppkommit vid vattenläckage, brand och storm. Sedan många år tar vi hand om sådana ärenden för ett stort antal kunder. Vi kan då vara kundens ombud gentemot försäkringsbolaget.

Många gånger står vi för det kontinuerliga underhållet av våra kunders flerfamiljsfastigheter och industrilokaler. Ett sådant åtagande skräddarsys så att det passar kundens behov vad gäller omfattning och tidsperiod.

Bland våra kunder finns bostadsrättsföreningar, butiksägare och olika företag, som vill vara säkra på att få mindre uppdrag utförda med effektivitet och entusiasm.

Kort sagt: fråga oss. Vi löser alla uppdrag med samma energi och vi har erfarenhet av det.

Kontakt

Är du intresserad av våra tjänster? Du är välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offertförslag.

Fler tjänster

I vårt eget snickeri producerar vi de snickeridetaljer som fattas eller måste bytas ut vid pågående renoveringsarbete.

Vi utför större entreprenader åt kunder, där våra uppdrag omfattar om- och tillbyggnader samt genomgripande renoveringar.