Vi söker en Entreprenadingenjör

Nu söker vi en driven, noggrann och engagerad Entreprenadingenjör till vår fortsatta expansion på Henda Byggservice AB

Som entreprenadingenjör på Henda kommer du att jobba nära ledningen. Du kommer att ha en central roll i kalkylarbetet med planering, inköp och kontraktsadministration. Du kommer även att fungera som stöd till platschefer/projektledare i tekniska och ekonomiska frågor i olika projekt.

Andra arbetsuppgifter är att medverka vid byggmöten, ha kontakt med beställarombud och aktivt delta i ekonomiuppföljning av projekt. Att bevaka uteliggande anbud samt annan marknadsbevakning ingår också i din roll. Tjänsten erbjuder många sociala kontakter, utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

Som entreprenadingenjör kommer du att arbeta tillsammans med våra arbetschefer och projektledare. Du arbetar i huvudsak direkt mot våra pågående byggprojekt men även i tidiga skeden. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Strukturera och upprätta anbudskalkyler, upprättande av anbud.
  • Planera och förbereda inför produktionsstart tillsammans med platschef och arbetschef.
  • Medverka vid kalkylstartmöten, upprättande av inköpsplan samt vid startmöten med underentreprenörer och leverantörer.
  • Upprätta slutkostnadsprognoser tillsammans med platschef samt stötta övriga produktionstjänstemän vid avstämning på kontonivå.
  • Utföra ekonomiska utredningar samt ta fram beslutsunderlag för metodval med våra platschefer och arbetschefer.
  • Du rapporterar till arbetschef och ingår i ett team där du arbetar nära våra projektledare. Har du frågor är du välkommen att kontakta Daniel Nilsson, VD, på telefon: 040-496052.

Kvalifikationer

Vi ser att du är relativt nyutexaminerad högskoleingenjör mot bygg eller motsvarande. Även annan utbildning kan vara aktuell i kombination med relevant arbetslivserfarenhet.

Erfarenhetsmässigt vill vi att du kommer från byggbranschen varifrån du haft minst tre år ute i produktion. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt erfarenhet av entreprenadupphandlingar är meriterande. Du talar och skriver det svenska språket obehindrat och körkort är ett krav.

Som person är du öppen, kommunikativ och med en stor personlig drivkraft. Du är en genomförare med affärssinne. Du har hög samarbetsförmåga, är strukturerad i ditt arbetssätt och har en god förmåga att hantera och analysera siffror. Du skapar trivsel omkring dig

Vi erbjuder dig

Ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden Energi, Entusiasm och Engagemang eftersom de är grundläggande för allt vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du vara en del i vårt team? På Henda blir du en del av familjen. Vi värnar om varandra och hjälper varandra att utvecklas. Vi drivs av att det skall vara kul på jobbet. I det spännande arbetet med att bygga framtidens hållbara samhälle sätter Henda alltid kunden i fokus då vi inte bara levererar en produkt utan en upplevelse.

Välkommen med din ansökan!

Ta chansen och jobba på ett företag som värdesätter dig. Skicka in din ansökan till Jörgen Starnberg på mail, jobba@henda.se. Vi intervjuar sökande löpande och tjänsten kommer att tillsättas fortast möjligt.

Henda Byggservice AB
Tullstorpsvägen 108
232 91 Arlöv
040-49 39 30

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *